Uttråkad!

Jösses vad det har regnat i dag. Precis hela dagen har det vräkt ner. Mörkt och murrigt hela dagen. Valde att jobba hemma idag så hundarna skulle slippa vara i hundgården. Coffy vaktar så det inte dyker upp ekorrar vid bilarna. Blir lite tjoigt ibland och rätt var det är så är det någon av blomkrukorna som far i golvet.
Konrad är inte så vidare förtjust i städning. Så här såg det ut i lördags när vi drog igång med helgstädningen. Då tog han skydd bakom köksbordet. Jag förstår honom för jag var inte heller särskilt sugen. Känner mig mest trött och har inte lust med någonting.
Försökte mig ändå på lite träning när det gäller kamerainställning när det börjar bli mörkt i går kväll.
Vårt lilla röda hus ute på vischan. Gillar verkligen att bo här. Tyst och lugnt även om det hörs lite mer av bilarna nere från landsvägen när löven har fallit och man börjar sätta på dubbdäck på bilarna.
Här rastar vi hundarna för det mesta på morgonen.
Skulle fota det gamla ödehuset i mörkret igår kväll. Precis när jag tryckte av så var det något djur i mörkret som reagerade på ljudet från kameran. Hörde galopperande ljud i mörkret men såg inte ett skit. Förmodligen älg eller rådjur men jag hoppade högt.
Ljuset i mörkret från i går kväll när det INTE spöregnade.