Svarte Petter!

Har en tid nästan ångrat att vi satte in en kamin i vardagsrummet på övervåningen. Den har ju mest stått som prydnad och samlat damm men igår kväll kom den till användning. Riktigt mysigt var det när vi låg i soffan och tittade på några avsnitt av “Bron”. Hade lite svårt att hålla mig vaken. Vet inte om det berodde på värmen eller på rödvinet.
Har varit fullmåne ett par dagar, en räv skällde så det hördes in och den överröstade t o m Saga Norén i “Bron” så den måste ha varit precis utanför. Hundarna blir tokiga.
Trodde jag såg i syne när jag såg den här filuren på gräsmattan. En kolsvart kolkalle. För det första borde den väl ha flyttat sen brukar ju koltrastar ha gul näbb. Efter lite googlande fick vi fram att det visst rör sig om en ung koltrasthane, därför är näbben svart. Skumt.
​Svårt att inte tycka dom är gulliga, ekorrarna.