Köket – husets hjärta!

Köket är den plats dör jag tycker bäst om att vara i hela huset. Så tråkigt att kökssoffan vi köpte via Blocket när vi bodde i Granlo inte passar här. Den här för hög för att ha framför fönstret.
Idag var det bara 15 grader inne när vi kom hem så det var till att tända i vedspisen på en gång för att försöka få upp lite värme. Var inte särskilt hungrig så det blev en kopp te och ett par rostade mackor.
Efter en vansinnigt tuff dag på jobbet är det så mysigt att sitta här och känna värmen från vedspisen och höra knastret och knäppet från granveden. Coffy ligger uttråkad ute i hallen och vill nog helst att det ska hända något.
Vädret var ju så tråkigt i söndags så det blev en tur till Birsta. Fick äntligen köpt en ram till planschen med fågelägg som jag köpte när jag var nere i Göteborg. Efter 5 år i huset så kom det upp en gardinstång i badrummet. Tänk att lite pyssel kan göra så mycket så nu känns badrummet inte alls lika hemskt.
Konrad vill gosa som vanligt. Han är en riktig liten myskille.
​Coffy väntar på kvällspromenaden, sen brukar han vara nöjd.