Från frost till slask!

Vaknade upp en till vacker morgon, visserligen mulen men silvrig. Termometern visade -6,2 grader.
Micke bestämde sig för att ta en jaktsväng med Konrad men det visade sig att det var älgjägare överallt så han kunde inte gå där han först hade tänkt. Coffy fick vara i hundgården under tiden så jag kunde dammsuga i lugn och ro.
Fint med frost.
Konrad på sin favoritplats – kökssoffan i hallen.
Coffy på sin favoritplats, fönstret i kammaren som vetter mot lägdan.
Precis som jag skulle börja dammsuga på övervåningen fick jag syn på Fru Gråspett. Det var länge sedan sist, skyndade mig en trappa ner för att försöka få några bilder genom fönstret. Hon var sugen på lite talgboll.
​Temperaturen steg snabbt under dagen till runt 0 grader. Gruvar mig för att det ska bli ishalka igen. Gick en sväng med killarna efter kvällsmaten och i kväll var det premiär för lysande ögon i mörkret. Tycker fortfarande att det är lika läskigt. Vänjer mig aldrig vid ögon som lyser i mörker. Killarna rök ihop ordentligt när de fick vittring. Fattar inte varför de måste göra så när det luktar räv.