Traditionsbrott!

Erkänner att jag begått ett grovt traditionsbrott och redan julpyntat fast det inte är 1:a advent förrän till nästa helg. Passade så bra när jag tog ledigt torsdag/fredag.
Väntar med spänning på det nya året.
För sisådär en 15-20 år sedan hade detta varit en omöjlighet för mig. Blev galen och vansinnig på folk som var för tidigt ute med julpyntet men man kan ju alltid ändra sig. Sen vi flyttade ut på vischan där allt är kolsvart och man ibland känner sig som den mest ensamma människan på hela jorden så piggar det upp lite med julpynt i novembermörkret och ishalkan.
Ligger ändå lite lågt och pyntar mera sparsamt i år. Julkrubban får ligga kvar under trappan.
Badrummet fick lite pynt i fönstret – här inne är vi ju ändå ganska ofta.
Mössen hade haft kalas i ena kartongen med julpynt och vår stackars juldvärg har blivit av med en bit av sin näsa. Coffy ser ut som han saknar framben när han som vanligt står och spanar efter ekorrar eller något annat.