Vår fina stjärngosse!

Idag fyller vår allra finaste storpojke Överstjuktans Coffy 6 år. Blir inget större firande eftersom han är sjuk. Det började redan i måndags morse. Tyckte det var lite konstigt när jag skulle gå ut med killarna innan vi for till jobbet att han började kraxa som att han fått något i halsen, När vi sen kom hem hade det blivit värre. Han hostade och kraxade mer och mer, igår hostade han upp slem. I natt har det varit riktigt jobbigt för honom.
I morse drog det igång för Konrad och det har ökat på under dagen. Micke ringde Veterinärhuset för att få lite råd och det är nog som vi redan misstänkt att killarna har fått kennelhosta. Enligt vet så är smittan luftburen och väldigt smittsam, härjar tydligen vilt nu i Sundsvallstrakten. Coffy och Konrad måste ha blivit smittade på utställningen i Matfors, stämmer på inkubationstiden. Bara att hålla tummarna nu att det inte blir några komplikationer.
Riktigt härligt vinterväder fram till lunch, sen började molnen rulla in och det började blåsa.
Mystisk gryningshimmel. Efter lunch rullade sotaren in så nu har vi fått sotat både uppe och nere (vedspisen i köket och braskaminen i vardagsrummet).
Månen på väg bort igen.