En otroligt vacker vinterdag!

Jag är en riktig morgonmänniska. Gillar lugnet och tystnaden när man kliver upp tidigt. Coffy och Konrad får mat, jag tänder i vedspisen. Går en kortare promenad med killarna för att sedan avnjuta mitt morgonkaffe och lite frukost. Myste extra länge idag då Micke låg kvar och sov länge.
Mattes lilla polis-Konrad ör sugen på min frukost. Förmodligen rostbiffen som hägrar.
En korp flög förbi. Vackra fåglar.
Grävde fram lilla tekannan ur snön, såg att skogssorken hade grävt sig en liten öppning där den tittade fram så himla gulligt. Kan inte sluta tycka att den är vansinnigt gullig. Nästan som en hamster.
Provade att gå en sväng i vår skog med Mickes snöskor men höll på att storkna. Fy tusan va jobbigt det var, sjönk ner mycket djupare i snön än vad jag trodde. Micke mätte snödjupet igår, ca 80 cm.
Vintern när det är som allra bäst, får bara glad och njuta. Inte ofta det blir sådana här dagar nu för tiden.
Snön tynger ner ledningarna.
Nästan som i Narnia.
Ingen hosta på flera dagar så idag fick det bli premiär för en sparktur för Coffy, Konrad och Micke bort till Mellangård. Nu tror jag att killarna är bra från kennelhostan och de har MASSOR med uppdämd energi. De behövde verkligen få komma ut och springa av sig även om det blev många stopp då det verkar lukta löptik lite här och var.
Kalasväder!
På promenad.
Tyvärr stopp vid en av våra favoritvägar. På tok för mycket snö just nu.
Torr-träd.
Solen försvann bakom några moln en kort stund.
Såg många flygplan passera över oss idag. Jag som är lite flygplansnördig var tvungen att kolla på Flightradar – jo minsann, det här planet kom från Doah, Qatar och var på väg mot Washington. Såg ett tidigare som kom från Dubai och skulle till JFK., New York. Kan väl drömma mig bort ibland men trivs bäst hemma.