Lugna hundar och månsken!

Min lilla Konstapel Konrad – det är inte lika ofta han ligger i fönstret och spanar. Oftast är det Coffy som ligger där. Det är liksom hans favoritplats.
Konrad är inte särskilt förtjust i att bli fotograferad. Ofta låtsas han sova när kameran kommer fram.
Skönt med trötta och nöjda hundar.
Coffy sover gott efter sparkturen med husse.
När vi var iväg in till Matfors för att handla häromkvällen fanns det tulpaner att köpa. Kunde inte hålla mig från att köpa en bukett. Älskar tulpaner.
Vi passade på att ta varsin kopp kaffe. Gott efter att ha varit ute ett par timmar.
Den här hösten och vintern har det inte varit många stjärnklara kvällar. Kom på att jag glömt fylla på fågelfrön precis som jag tänkte krypa i säng. Var helt magiskt ute så när jag hade fixat till fåglarna gick jag in och hämtade kameran och stativet.
Klockan är strax före 22. Det är så häftigt med månsken och massor med snö.
Skulle egentligen kunnat ha varit ute hur länge som helst kändes det men inget kul att vara ute ensam.
Går inte heller att ha med hundarna ut, norrbottenspetsar blir snabbt uttråkade och börjar då skälla och strula. Jakthundar är inget bra fotosällskap. Det är då jag saknar min syster eller någon annan vän som skulle vilja hänga med ut.