Dimmig morgon!

I morse rullade dimman in precis när det skulle till att börja ljusna. Såg mystiskt ut så jag skyndade mig ut med kameran.
Nästan lite spöklik känsla och det var precis knäpptyst ute. Det enda som hördes var blodet som susade i mitt huvud.
Hela dagen har man pratat på radion om det förestående ovädret som är på väg in över Södra Norrland. På förmiddagen uppgraderades klass 1-varningen till en klass 2-varning. Som det ser ut just nu om man ska tro väderprognosen ska vi få ca 42,8 mm snö under morgondagen med mycket kraftiga vindar.
Vet inte hur mycket mer snö vi orkar med nu. Alla skolor i Sundsvalls kommun stänger i morgon, tågtrafiken mellan Sundsvall – Umeå ställs in likaså alla skolskjutsar. Man pratar om att ta in bandvagnar till hemtjänsten.
Ja vi får väl se hur det hela slutar. Kan inte göra något annat än att vänta och se.
Med posten idag kom svaret på Långtids-EKG:t jag gjorde för ett par veckor sedan:
Några kortare episoder av ofarliga extraslag. Inga tecken på någon allvarlig rytmrubbning. Om du besväras mycket av hjärtklappningen kan du prova behandling med läkemedel, antingen dagligen som förebyggande, om du ofta upplever besvär, eller en tablett att ta vid behov. …
Vi fortsätter att ha massor av domherrar.
Stora dumma hackspetten satt i grantoppen och lät högt och med ett märkligt ljud jag inte hört tidigare. Hade precis läst om att hackspettar kan varna för faror. Blev nyfiken och började kolla runt lite …
Och mycket riktigt så satt “Lilla sparv” som jag kallar sparvugglan i grantoppen i vår grannes grandunge. Förmodligen var det därför hackspetten varnade.
Dumma dåliga NorthBike hade tydligen helt glömt bort att de skulle komma och hämta vår snöskoter idag – garantiärende. Micke fick ringa och nu har de nyss varit här och nu är klockan 19.20. Bara en mas