Snöinferno!

Det bor en ängel/hjälte i byn. Hansa kom tidigt och plogade så hundarna kunde bli rastade. Vet inte hur det hade gått annars eftersom vi vaknade upp till ett snöinferno.
Tog lite bilder, kan vara kul att minnas tillbaka till hur det var men just nu känns det inte särskilt kul med all snö. Micke försökte köra med snöslungan men det funkar inte eftersom det blåser så kraftigt med ostliga vindar sprutar snön tillbaka rätt i ansiktet.
Tycker synd om alla småfåglar, gick nästan inte att ta sig fram till fågelmatningen, kanske inte ens var någon idé att fylla på med frön eftersom alla fröautomater blir helt igensnöade. Nobspojkarna kan inte heller se ut genom fönstret.
Tittar man ut genom köksfönstret syns bara en stor vit vägg. Har inte ens vågat mig fram till hundgården för att se hur det ser ut där. Går inte att sätta ut hundarna där i dag i alla fall. Får väl se om vi orkar skotta där till helgen. Kan ju låta löjligt men det funkar inte så bra att skotta med mitt onda pekfinger.