Day after Tomorrow!

Micke väckte mig med kaffe på sängen i morse. Det var nästan så man inte vågade kliva upp och titta ut. Efter gårdagens snöstorm kom jag att tänka på filmen “The day after tomorrow”. Snöandet har fortsatt men tack och lov i lite lugnare tempo.
Efter att Micke återigen skottat hundgården så hundarna kunde vara ute en stund passade vi på att ta lite foton. Kanske blir tråkigt med alla snöbilder men samtidigt är det kul att minnas tillbaka, man glömmer så fort hur saker och ting har varit. Då är det kul att ha bloggen som en slags dagbok att kolla tillbaka i.
Sen är det ju lite kul att visa mina barnbarn hur galet mycket snö farmor och Micke har. Göteborg och Stockholm har ju inte fått snö i den här omfattningen.
Sist vi mätte snödjupet var det 97 cm, när Micke mätte idag är det 140 cm. Helt galet alltså, jag är 1,64 om jag inte har krympt lite på gamla dar.
Hundarna har det inte heller så lätt eftersom de inte vill bajsa på vägen. Coffy klarar det lite bättre men Konrad får stora problem. Han försöker gång på gång ta sig upp på plogvallen men snön däruppe bär ju inte så han bara försvinner stackarn. Konrad vill bajsa så långt bort från vägen som möjligt.
Nöjda killar som fick komma in i värmen efter ett par timmar ute i hundgården.
På eftermiddagen dök det upp 3 st grönfinkar. Kul med lite variation vid fågelmatningen. Har inte haft grönfinkar här sedan i höstas.
Talgoxar har vi gott om.
Lilla gulliga orädda svartmesen som jag fick klappa med pekfingret i morse men den vill inte äta ur min hand ännu.
Full fart vid fågelmatningen
Rejäl vinter i Västerbränslan. Enligt Sundsvalls Tidningar har vi lika mycket snö som i Jokkmokk.