Gott & Blandat!

Vid lunch var det plötsligt helt tomt vid fågelmatningen. Jag tittade och tittade men såg först ingenting men så råkade jag höja blicken lite och där fick jag syn på den – sparvhöken, Han hade gömt sig högt upp i björken och trodde nog att han inte syntes. Smög ut för att försöka få bättre bilder men det gick inget vidare, höken flög nästan på direkten.
Tidigare på morgonen fick jag mig en rejäl överraskning när jag höll på att plocka undan efter frukosten. 2 hästar med täcke kom galopperande i full fart på vägen utanför huset. Hann aldrig med att få något foto, blev så paff och det gick så himla fort. Galopperade så snön yrde längst upp i Västerbränslan och sedan tillbaka ner till landsvägen. Tack och lov kom de tillrätta utan några större blessyrer.
Sedan for vi in till Matfors för att köpa solrosfrön, målarfärg och mera bensin. Nu ska den vedervärdiga vinröda färgen i sovrummet bort. Den har funnits där sen vi köpte huset och jag bara avskyr den.
Sparvugglan fortsätter att dyka upp, både på morgonen och eftermiddagen. Hoppas den får sig något att äta. Kan inte vara lätt nu med all snö, de flesta möss gömmer sig ju under snötäcket.
bland är jag nog lite som Saga Norén, gillar inte när det blir fel ordning på muggarna, tjädertuppen ska vara ihop med haren och lodjuret med räven.
Under snöstormen i torsdags tittade jag och killarna på svtplay och naturfilm från Yellowstone.
Micke fixade “Dexter-frukost”, det var jätte länge sedan men bra att ha i magen när det ska skottas snö.
Lördag eftermiddag – Gott med en liten stänkare. Vi provade “Kentucky Mule” (Bullet Bourbon från Systembolaget, Ginger Joe från ICA Matfors, Lime och is).
​Konrad gillar inte när Coffy vill leka med någon av våra hundleksaker. Nää det går inte för sig. Konrad tycker att han har ensamrätt och att det är bara han som ska ha leksakerna.