Fredagsgott!

Så var äntligen den här veckan slut. Känns som det inte varit min dag idag, bara en massa tok. Konstiga samtal på jobbet och en fil i ett grupprum som inte gick att fylla i. Vi skulle boka upp tid för Hälsoundersökning men det gick åt skogen varje gång jag försökt boka in mig på en tid. Ok, tänkte jag, jag skiter i hälsoundersökningen då, får väl dö om jag måste. Hjärtklappningen var värre än någon sin på förmiddagen.
Så kommer man hem och mannen i mitt hjärta lagar den godaste mat jag vet. Torskrygg ala Sous Vide. Då känns det gott. Tillbehör, kokt sparris och potatis med hollandaisesås.
Konrad gillar också när husse lagar mat. Coffy ligger redan i hallen, piper och väntar på kvällspromenaden. Detta trots att han nyss har kommit in.
Gudagod fredagsmiddag – torskrygg med kokt potatis, hollandaisesås och kokt sparris.
Nu går diskmaskinen, Micke kör kickspark med nobskillarna. Det sprakar härligt i vedspisen. Väntar bara på att klockan ska bli 20 så jag kan dra igång Duo-appen för ännu en omgång av “På Spåret”. Ha en härlig fredag kväll!