Sjukstuga!

Här hemma i Västerbränslan är vi allt annat än glada. Sjukstuga var ordet. Något elakt virus verkar härja våldsamt just nu. Jätte många som är sjuka på jobbet och häromdagen blev Micke dålig. Idag på förmiddagen frös han våldsamt, tog tempen som visade 35,6. Herre Gud, kan man verkligen ha så låg kroppstemp tänkte jag och blev orolig.
En rävrackare smög omkring nere vid skogskanten. Micke fick syn på den genom fönstret när jag satt och jobbade. Fick tag i kameran och tog några foton genom fönstret. Ganska långt avstånd och så snöade det lite.
Smälte kokosfett och hällde ner i en gammal kokosnöt. Fick stelna en stund i kylskåpet innan jag hängde ut den. Talgoxen var fört på plats.
En annan talgoxe verkade ha blivit skrämd av något. Tryckte långt in under snön vid trappan vid ytterdörren. Såg lite gulligt ut.
Jag känner mig inte heller pigg. Somnade i soffan igår kväll och sov kvar där hela natten med kläder och allt. Har ont i knäna, ont i pekfingret, den förbannande cystan är på väg tillbaka. Det är rött och svullet. Under vänster fot har jag fått en knöl stor som en ärta som gör vansinnigt ont.

Någon av hundarna kissade i Mickes säng i går kväll, så jävla typiskt när madrasserna är nästan nya. Mamma har fått en Diagnos. Jag känner mig stressad, räcker inte till, vill så mycket och så är jag så långt borta.