Hur tråkigt som helst!

Världens tråkigaste dag. Allt är tråkigt. Micke är sjuk, vädret är dödstråkigt. Kallt, blåsigt och det har snöat i princip hela dagen. har fått isrosor på fönstret i vardagsrummet.
Konstigt att man (i alla fall jag) blir så påverkad av vädret och att min andra hälft är dålig. Tappar helt inspirationen för att göra något. Bläddrade i några av alla mina böcker för böcker är något jag verkligen gillar för att försöka muntra upp mig lite.
Dagen har nog mest gått i moll. Ringde syrran. Lyssnade på OS-sändningarna. Sportradion har verkligen varit helt fantastiskt under OS-dagarna, har varit superbra referat och mycket skoj. Sov “vovve” en stund på eftermiddagen. Försökte mig sen på att gå en långpromenad med killarna som avslutades med prinskorv hos killarnas favoritgranne Malte.
Resten av kvällen kommer nog att tillbringas i TV-soffan.