Köldgrader!

I morse var det riktigt kallt när jag klev upp. Termometern visade på -23,9 grader. Var inte särskilt sugen på att gå ut men det var bara att dra på sig täckbrallor, dunkappa, mössa, vantar, storstövlar och pannlampa för Coffy ville ut redan 05.25.
Hade mina onda aningar eftersom han totalvägrade att bajsa igår kväll. Ändå sprang jag fram och tillbaka i säkert 30 minuter med killarna efter klockan 22. Var arg som ett bi, hade svårt att somna och la mig på bäddsoffan i kammaren
Blev trots allt en helt fantastiskt dag, strålande solsken och flera minusgrader. Gav mig på att skotta hundgården och gången mot garaget eftersom Micke fortfarande är jätte dålig.
Fick sen lite panik efter lunch av att sitta inne när solen strålade så jag tog med mig Coffy ut. Satte på honom sele och tog midjebältet. Orkade inte med bägge hundarna, tyckte att Coffy faktiskt behövde lite egen tid. Känns som han ofta får stå tillbaka och att Konrad tar lite mer plats.
Är inte bortskämd med solsken den här vintern så jag njöt i fulla drag. Lite tråkigt att jag inte kunde åka skidor eller spark.
Vinter från sin bästa sida.
Det var fruktansvärt jobbigt att gå i det gamla skoterspåret efter snön som kom igår. Kändes som en evighet innan vi kom upp till landsvägen. Kan inte påstå att min kondis är på topp.
​2 timmar var vi ute Coffy och jag i finvädret men jag blev inte så jätte glad när det kom en skoteråkare med en lös jämttik som var helt blodig bak i arslet. Begriper inte varför man har en tik som löper lös.  Nu hade han ju i alla fall bra koll och tiken var lydig men jag höll på att få hjärtslag och Coffy fick ju nästan spel, stackarn.