Fössta tossdagen i mass!

Jo visst var det så igår, eftersom Mickes farfar faktiskt var smålänning tyckte jag att vi också kunde fira. Micke var gullig och köpte med sig varsin prinsessbakelse när han var och handlade igår kväll. Bra det för jag älskar ju marsipan, bland det godaste jag vet.
Kylan håller i sig och likadant med min förkylning eller influensa som jag drabbats av. Fy tusan va dåligt jag mår idag.
Sovrummet blev så himla bra med nya färgen men jag sover inte bättre för det. Ligger hellre i bäddsoffan nere under luftvärmefläkten. Ljudet från den för mig att slappna av.
Busiga nötväckan har haft fullt upp.
Dricker hela tiden, varmt honungsvatten, varm svartvinbärssaft. Får springa massor på toa, hostar, fryser, sprayar nässpray. har feber. Usch vad jag känner mig ynklig och tycker synd om mig själv.
Killarna märker att matte inte mår bra, tycker att det är konstigt här hemma.
Rävrumpan smög runt idag också men jag hann inte med riktigt. Snön var i vägen. Det var takdropp en stund efter lunch. Solen gassade för fullt. Hundarna fick vara ute i hundgården några timmar. Jag försökte sova men börjar bara hosta och det känns som jag inte får luft när jag ligger.