Däckad!

Har varit lite tyst här i bloggen men jag däckade totalt i feber och hosta i helgen och har inte orkat göra någonting. Druckit en massa te, varmt honungsvatten, konsumerat halstabletter, varm eukalyptusmjölk. nässpray mängder med snytpapper.
Micke lyckades hitta igen vår gamla luftfuktare som han gjorde ren och drog igång. Har knappt kunnat sova för så fort jag lägger mig börjar jag hosta och det känns som jag inte kan andas. I natt satt jag uppe halv 4 och drack te, hade sällskap av Coffy som låg i fönstret och spanade ut över lägdan. Eftersom det var fullmåne så såg vi 2 st rävar tillsammans precis utanför.
Orkade sitta uppe och titta på Vasaloppet på förmiddagen sen for vi in till Sundsvall och primärvårdsjouren.. Sjuksköterskan sa att jag syresatte som jag skulle och sänkan var OK så då tyckte hon inte att läkaren behövde komma och lyssna utan han fick skriva ut Mollipect (hostmedicin). Ja ja får väl hoppas att det hjälper. Kan inte sitta och svara i telefon i morgon i alla fall.