Cheeze Doodle Day!

Idag är det “Ostbågens dag” eller “Ostkrokens Dag”. Har ju fått lära om mig att det heter Ostkrokar häruppe i Sundsvall. Micke passade på att köpa 3 påsar när han tankade bilen under tiden jag var på Hälsocentralen i Granlo.
Vi brukar alltid fira tillsammans med hundarna eftersom dom gillar Ostkrokar lika mycket som vi. Tyvärr får vi nog ställa in firandet i kväll. Jag känner mig inget sugen och Coffy är dålig i magen igen. Började i natt. Ut skulle han klockan 2 och var jätte lös. Vet inte vad det är för knas med hans mage. Den låter ofta och mycket, han matvägrar och stressar.
Haft en helvetes natt. Sov till halv 2, då var jag tvungen att gå ner i köket, ta nässpray, koka varmt vatten som jag blandade med honung och citron. När jag satt och drack blev panik för Coffy som skulle ut. Ingen höjdare att gå ut mitt i natten när man själv är dålig. Hann precis somna om, halv 4 skulle han ut igen.
Då kom alla mörka tankar om att sälja hundarna och sluta med trädskällarjakt å allt som hade med nobsar att göra.
Ringde Hälsocentralen i Granlo direkt när de öppnade och fick tid 13.45. Blev undersökt , tog en massa prover och fick läkarintyg på att jag får vara hemma några dagar till.