Minnen!

Efter ett ha sovit uruselt (en jäkla massa hostande) vaknade jag upp till en grå och tråkig dag. Orkar just inte göra något, blir helt slut och svettig vid minsta ansträngning. Tittar på gamla bilder och försöker få tiden att gå.
Här ovan en bild från 2006 – Micke tog med mig upp till Locknesjön i Jämtland för att kikmeta sik. En helt klart annorlunda upplevelse. Vi hade tagit semester vecka 2, jag hade fortfarande inte flyttat upp till Micke.
Mars 2006 – första gången jag följer med på angling. Är full redan kl 9 på morgonen. Drack rödvin och åt ostbågar, somnade och sov skönt i vårsolens varma sken.
April 2006, jag uppe hos Micke över helgen. Han har bedyrat att det är helt ofarligt att vara ute på isen. Vad händer, 3 gånger går han genom isen, jag står som ett fån, fattar ingenting, lyckas ändå få in grejerna till land, har inte körkort så Micke fick köra hem i bara kalsongerna. Iskall med mig storgrinande bredvid sig.
April 2006, vi är i min lägenhet på Melofonstigen i Kungsängen, förbereder för min flytt till Sundsvall.
Maj 2006 – vi bäverspanar vid Selångersån. Ordentligt utrustade.
Juli 2006 – vår första semester tillsammans. Micke hade fortfarande kvar sin motorcykel. Här är vi på väg till Thailändska paviljongen.
Ett “puss-stopp” vid Vättaberget – nedanför syns Indalsälven.
Februari 2009. Vi har skaffat vår första norrbottenspets Klingermyrans Svante, bodde i Mickes lilla lägenhet i Granlo. Firade solens ankomst med Jäger i en snödriva.
​Älskade lilla Svante med de stora öronen – 2008-2012. Så saknad.