Biverkningar!

I morse var det rävspår överallt känns det som. Har strykt runt nära huset förmodligen i jakt på mat. En riktig tragedi har hänt borta hos ett annat par i byn. Nästan alla deras ankor har blivit dödade av räv igår natt, som på grund av den myckna snön lyckats ta sig in och döda nästan alla. Så fruktansvärt tragiskt och sorgligt.
Mitt bland alla rävspår i morse såg jag några andra spår, de var bra mycket större och med längre steglängd. Förmodligen ett lodjur som kommit ner från skogen. Lodjuren har sin brunsttid i mars. De hopplösa med att tassa omkring på natten när man själv ligger och sover och inte har en chans att få dom på bild.
Inga spännande gäster vid fågelmatningen idag heller, bara det gamla vanliga gänget och så sparvhöken som svepte in som en stormvind i morse men försvann lika fort.
Killarna har tagit det lugnt hela förmiddagen, sen har de fått vara ute på eftermiddagen.
​Hostmedicinen jag fick – Mollipect – var nog inte så jätte bra för mig. Verkar som att jag lyckats få flera av biverkningarna. Hjärtklappning, darrighet, överkänslighet, angioödem. Micke skrattar åt mig och kallar mig för “biverksdrottningen”. Jag måste vara den mest konstiga människan i hela världen.