Konstigheter!

Jamen då kan ytterligare en konstig sak läggas till listan över konstiga åkommor jag råkar ut för sen jag flyttade till Sundsvall.
Blodpropp
Halsböld
Upphakat revben
Ganglion x 2
Knäprotes
Reflux
Köldallergi eller överkänslighet mot Mollipect
Överkänslighet mot myggbett
Nästäppa
I morse tog jag på mig vantar när hundarna skulle ut på morgonkissen. Kinden blev röd och svullen igen och nu även ena örsnibben som blev knallröd och dubbelt så tjock. Ringde 1177 som inte hade någon aning om vad det kunde bero på. Jag googlade så klart och tycker att det låter som köldallergi. Hur jag nu kan ha fått det bara så där hux flux.
En kopp kaffe och några Digestivekex får en i alla fall på andra tankar.
Konrad, den lilla gottegrisen, kom direkt och hoppades få smaka av matte. Coffy brydde sig inte, han sov i fönstret i kammaren.
​Hur gullig får man bli. Det kan man fråga sig. Kan bara inte låta bli att tycka skogssorken är jätte gullig, nästan som en liten hamster. Hällde ut lite solrrosfrön och några hasselnötter åt den.