Skotertur!

Micke stack iväg med skotern i morse för att kolla sina mårdfällor. När han kom hem och berättade om alla djurspår han sett ville jag också se så efter en kopp kaffe stack vi iväg på en tur.
Planen vi hade var egentligen att vi inte skulle göra någonting. Bara ligga i Brassestolarna i solen och vila våra värkande kroppar men det blåste halv storm med vindar från väst så att ligga stilla ute i solen var inte att tänka på.
Då passade det bättre med en skotertur.
Vi for upp till Stormyren.
Inga älgspår eller spår av spelande orre här uppe.
På väg ner från Stormyren.
Började rulla in lite moln men utsikten är bra ändå.
Såg ända bort till Fluggen.
Gick ganska bra idag att fara med skotern, var inte riktigt lika rädd som jag brukar men att fara över snövallarna vid landsvägen för att komma över på S1:an gillar jag inte. Känns nästan som att åka Balder på Liseberg. När vi åkte hem klev jag av och gick över landsvägen.