Snöfjäll och koskata!

Fullt upp på jobbet hela dagen, ringde i ett på Telefonikön. Problem med synkronisering av epost i mobilen och handhavandeproblem med Interaction Desktop (cic). På vårt APT skulle jag redovisa från workshopen kring förbättringsarbetet men det gick käpprätt helt åt skogen. Ångrar bittert att jag tog på mig att vara Leancoach, det är verkligen inte min grej.
Körde E14 hem från jobbet, Micke hade paket att hämta på ICA. Han reklamerade sin sous vide eftersom touchpanelen började dumma sig. Fick skickat till sig en ny och den gamla skulle skickas tillbaka.
Lastbilarna kör i skytteltrafik till “Nackstafjället” för att dumpa snön.
Sundsvall ligger ju mellan 2 st berg, Norra och Södra Stadsberget. Den här vintern har staden fått ett tredje fjäll kallat Nackstafjället byggt av över 500 000 kubikmeter snö. Undrar om det kommer att smälta ner i sommar.
När man ser naturfilmer från afrika ser man ju ofta fåglar på bufflar mm, tror de heter kohägrar men i Östansjö som vi passerar nästan varje dag finns det en koskata eller kanske fler. Ofta ser man den sitta på ryggen men en av korna. Ser faktiskt ganska gulligt ut trots att jag varken gillar kor eller skator.