Borttappad dag!

dag har det inte varit någon rolig dag förutom att koltrasten kom i morse.
Vaknade kl 03 och märkte att det bara snurrade i skallen när jag skulle försöka se hur mycket klockan var. Hoppades att det skulle gå över men det gjorde det tråkigt nog inte. Micke fick kliva upp med hundarna och ta hand om morgonsysslorna. Jag kunde inte ens dricka morgonkaffe utan fick tillbringa tiden framför toaletten i badrummet.
Har sen mest legat hela dagen och på förmiddagen blev det flera turer in på toa för att spy.
Nu har jag äntligen lyckats få i mig lite och börjar känna mig något bättre men det känns surt att tillbringa första semesterdagen i sängen istället för ute som var planerat. Skulle ju vara sista dagen med finväder, i morgon är det klass 1-varning och snöfall som gäller.
När jag låg och halvdåsade till radion hörde jag den tråkiga och sorgliga nyheten att Lill Babs har dött. Börjar bli bra många stjärnor där uppe i himlen nu.
Micke tog skotern och for iväg för att leta efter mårdfällan som järven tagit, hittade den under en gran så det känns skönt att veta att den inte satt fast på någon av järvens ben. Mården som satt i fällan fanns det bara en liten pälstuss kvar av.