På tur med Lynxen!

Snart slut på det ljuva livet, tiden går alltid så fort när man har roligt. Hundarna väckte oss som vanligt i morse strax efter kl 6. Efter fika, frukost och hundrastning drog vi igång med städning. När städningen var klar tog vi skotern upp till Tron för lite pimpelfiske. Det nappade så dåligt att jag inte iddes ta fram kameran. For hem och åt lunch ute i snön eftersom solen fortfarande var framme.
Hängde sen med Micke ut på en skotertur. Känns lite tråkigt att skotersäsongen snart är slut nu när jag inte känner mig lika rädd längre. Fina spår har vi också, har nog aldrig varit så fint skoterföre som det är den här vintern/våren.
Micke körde upp på en hög topp, utsikten var helt fantastisk, synd att det inte går att få med den på bilden och lite tråkigt att det hade hunnit bli mulet.
Vi kunde ändå se ända bort till Fluggen och vindsnurrorna i Hassela.
Annars tomt och öde, inte ett djur eller fågel i sikte.
Fin utsikt.
Här står jag och gruvar mig lite för att åka nerför men det gick fint. Gillar ju inte att åka berg och dalbana därför är jag inte så förtjust i när det går uppför och nerför för mycket.
Så mysigt med skotertur ändå.
På väg tillbaka så vi 2 stora fåglar, jag var helt övertygad om att det var korpar men Micke menade på att det var rovfåglar och han fick rätt. När jag tankade över bilderna till datorn ser jag att det är ormvråk så nu har rovfåglarna börjat komma.
Svårt att fota på långt avstånd men det gick inte att komma så nära.
Så spännande, antar att det är ett par och jag hoppas de kommer häcka här i år igen.