Lite av varje!

Häromkvällen myste vi på lite med rödvin och småplock. Micke hade fått tips av min svärdotter Anna på fyllda krustader med Hot Jalapeno-ost. Fyllde ut med lufttorkad skinka, färsk ananas och oliver. Hur gott som helst.
Brukar aldrig köpa “kändisvin” så det blev lite pinsamt när vinflaskan stod på bordet och jag såg att det var Laila Bagges Ruby Zin jag hade köpt. Slet ju bara åt mig en flaska på systemet utan att kolla så noga. Måste ändå säga att det var gott och jag kan nog tänka mig att köpa det igen.
Hann med en stunds snömys innan solen gick i moln igår.
Senare på kvällen härjade sparvhöken vilt runt björken vid fågelmatningen. Han fick tyvärr inget kvällsmål.
dag har jag besökt en arbetsplats, först min egen där allt var sig likt. märks inte att man har varit ledig en vecka förutom en massa mail i inkorgen. Samma gamla samtal. Mer spännande att besöka bäverns arbetsplats, här händer det saker varje dag.
Kvällsskiftet hade inte börjat ännu men bävern hade dragit ner ris och smala stockar till bäckkanten.
​Och fällt ett smalt litet träd över skoterspåret sen vi åkte där igår.