Strömavbrott i kväll!

Tur att jag hade med mig kameran till jobbet. I morse satt den där, korpen, i torr-rakan. Sitter ofta där så svart och så fin nästan som en slags väktare. Korpar är mäktiga på något vis.
Fullt upp på jobbet och ingen god mat i lunchrestaurangen Oasen. Blev en tur ner till Baguetterian på Trädgårdsgatan. Nyttigt bröd, onyttig Skagenröra och ännu onyttigare dricka, min favvo Dr Pepper. Det är ju ändå fredag.
Soligt och skönt när vi kom hem. Bytte om och ställde mig vid vedklyven. Tänkte att ikväll blir vi klara men så tog vi en liten paus och sen drog Micke iväg med hundarna på kvällsturen. Då fick jag inte igång vedklyven, hände inget när jag tryckte på strömknappen. Trodde först att det var en säkring som gott i garaget men det visade sig vara värre, helt strömlöst i hela Attmar typ. Så irriterande. Hade verkligen planerat att bli klar med veden i kväll så vi kunde pyssla med annat i morgon.
Kroknade och tog mig två Falu rågrut med mjukost och ett glas Rom till efterrätt. Efter nästan 2 1/2 kom strömmen tillbaka men nu har jag ingen lust att gå ut och klyva ved.