Inget fotoväder!

Idag har det inte varit något roligt fotoväder. Tokdimma i morse på vägen till jobbet så man såg inte ett dugg och nu i kväll spöregn.
Får bli några bilder på bävern som satt på iskanten vid Vikarn när vi åkte till jobbet en morgon i förra veckan.
Hann bara med att klyva ved i en timme innan regnet drog igång. Micke och jag hjälptes åt att få in den kluvna veden i vedboden. Sen drog Micke iväg med sparkcykeln och nobspojkarna. Hade varit full fart bort till Allstugan men när det var dags att vända tog det tvärstopp för Coffy. Han ville inte alls vända hemåt.
Jag cyklade 1,5 mil på motionscykeln. Kändes skönt att rensa skallen efter en intensiv dag med att skapa ärenden i BMC Remedys Smart IT och artiklar i KCS (Knowledge Center Support). Förbaskat roligt men det krävs en hel del tankearbete och funderingar.
Bävrar ger inte upp i första taget. De kämpar på med att skaffa mat, gnaga och bygga dammar. Bäverjakten pågår nu för fullt ända fram till 15 maj men jag vill inte jaga bäver. Tycker att de är på tok för gulliga.
​När vi bodde i Granlo var vi ofta ner till Selångersån och spanade. Fick se bäverslagsmål så blodet flöt, bäverungar och höra bävrarna prata.