Vårflod och dimma!

Micke berättade igår att det var jätte mycket vatten uppe vid Kvarnsjön så i morse for vi dit upp och kollade innan vi drog till jobbet. Riktigt gråväder var det med dimma och regn.
Ån som kommer från Hasselsjön har blivit monsterbred och träden står i vatten.
Likadant på Kvarnsjö-sidan, märkligt att se träden stå i vatten och se en lite and simma omkring därinne. Konstigt att det ska vara så stora svängningar, är det inte superstorm som drar omkull all fin skog så är det monstervinter med enorma vattenflöden. Eller så är det isvintrar så man knappt kan gå ute.
Morgondimma vid Norrlindsjö. Isen har fortfarande inte gått helt.
Vattnet har nått en bra bit upp på land och en båt har hamnat helt i vattnet.
Alltid lite magiskt med dimma, passar ju bra när det är den internationella Harry Potter-dagen när man egentligen skulle ha åkt till jobbet med mantel, spetsig hatt och en trollstav.
Vid Lindsjön står fler träd i vatten och det ligger timmerstockar och flyter.
Allt ser ut som en enda röra.
​Det känns nästan som att vintern aldrig vill släppa sitt grepp helt.

Var ganska kul ändå att komma till jobbet idag. På eftermiddagen hade vi utbildning i KCS, blev lite sömnig ett tag men chefen bjöd på lösgodis så med en liten sockerchock gick det att hålla sig vaken. I morgon gäller det, då kör vi både Smart IT och KC på Helpdesk Sundsvall.
Blev en långprommis med killarna på kvällskvisten medan Micke kapade trum med motorsågen. Nu är det bara att fortsätta klyva och stapla.