OOOOPS!

Gokväll i sommarvärmen. Känns helt upp och ner, snö kvar på många ställen och som mest +26,8 grader idag. Känner mig liksom inte riktigt van.
Jobbade hemifrån idag, Micke har utbildning hela veckan så vi får inte ihop det med mitt schema. Kändes ganska mysigt att kunna sitta ute när det var morgonfika och sedan lunch.
Efter jobbet gick jag en kortis med killarna men hann nästan bara in så började Coffy pipa och springa fram och tillbaka. Äta ville han inte heller göra. Konstigt att han ska hålla på så där, han är ju inte nödig, han vill bara ut helt enkelt. Petade i mig 2 Alvedon och gick sen “Bommen-rundan” med killarna. När vi kom hem var jag genomsvettig, Coffy var blöt, han kastade sig i bäcken. och vägrade gå in. Satte mig ute på bron och njöt i svalkan.
När Micke rullade in på gården hade han med sig posten. Vet inte riktigt om jag blev glad eller inte när jag öppnade brevet från Landstinget och såg att man skickat remiss till ortopeden uppe i Ö-vik. Var ju jätte länge sedan jag var till Hälsocentralen om mitt andra skitknä, tror det var i november. Tänkte att han nog aldrig skrev någon remiss.
Blandade känslor nu, har ju så ont att jag inte vet vad jag ska ta vägen men blev ju inte heller bra i det knät som redan har protes. Jävla skitartros. Blir galen.
Försöker fokusera på något annat som är roligare och det är Stenknäckarna, En Stenknäck blev plötsligt två och idag var de 5 st här ett ögonblick.
Så häftiga och annorlunda på något vis med sina kraftiga näbbar.
Har fått för mig att det är ett par, den ena är lite ljusare än den andra.
Nu är det bara att ta nya krafttag och invänta morgondagen. Ringde mycket idag då det var många som var sjuka eller hade andra uppdrag.