Överlevare och sommarhetta!

Så tråkigt, Stenknäckarna har redan försvunnit, idag har jag inte sett till dom alls, bara några domherrar, grönsiskor, grönfinkar, bofinkar och någon blåmes. Varmt var det tidigt. Coffy lyckades hålla sig lugn till 04.40, då fick jag gå ut med honom. Konrad låg kvar och sov. Duschade, satte på kaffe och gav hundarna frukost. Skulle rasta hundarna innan Micke stack till jobbet men hann bara halvvägs när en räv sprang ut framför ögonen på oss. Hundarna blir ju naturligtvis helg galna och det var bara att vända och försöka ta sig hemåt. Går inte att ens försöka gå med dom när de hamnar i jaktmode och drar så jag blir orolig att knäprotesen ska gå sönder.
I går kväll fick vi syn på en söt liten råget nere på lägdan. Så kul att se att hon har överlevt vintern. Såg att hon stod på skogen och lyssnade och ett tu tre så dök det upp en bock. Sen satte de av i världens fart bortöver medan hundarna vrålade i fönstret inne i huset.
Ja vad säger man om vädret. Helt galet underbart men nästan overkligt. Tur att jag kunde stämpla ut på friskvård kl 15.00.
Hämtade killarna i hundgården och så blev det premiärtur upp till Tron, snön hade i princip helt smält bort. Låg lite efter sidorna på några ställen. Varmt som en stekugn men Konrad tordes inte bada.
Coffy kastade sig ner i vattnet men bara så att han blöter ben och mage. Någon simtur vill han inte ta. Har aldrig haft någon hund som gillar att bada.
Det var nästan så jag hade velat ta mig ett dopp, om jag visste att sjöbotten inte var så läskig hade jag gått ner i vattnet och doppat mig men jag är lite nojig när det gäller bad, djupt vatten och sjöar.
​Som en underbar sommardag. Nästan 2 timmar var vi ute, fick ihop över 12 000 steg.