Vilka dagar!

Den här veckan har verkligen varit tuff, har känt mig helt slut när arbetsdagen tagit slut. Var ändå skönt att jag kunde jobba hemifrån eftersom Micke hade långa utbildningsdagar.
Fick syn på en ringduva som smög omkring nedanför fågelmatningen.
Ett par grönfinkar betedde sig lustigt, den ena stod och viftade för fullt med vingarna och tiggde mat som en liten unge. Blev sen matad av den andre. Såg ganska så lustigt ut.
i fredags hade jag mitt “hatpass” – 8,30 – 17.00. Avskyr att börja sent. Går ju bara och vankar runt och vet inte vad jag ska ta mig för sen går dagen olidligt sakta. Fredagen var heller inte särskilt kul eftersom det var då vi skulle gå över till SmartIT på allvar och få upp det formuläret som en popup när vi svarar i telefonen istället för gamla kära ARS. Höll på att bli galen flera gånger om.
Lördag morgon knallade vi upp i skogen och tog bort granriset runt vår källa, borstade och gjorde snyggt runt omkring.
Så var det dags för den här gynnaren att komma fram från vintervilan. Började lite försiktigt innan jag körde ut med Åke (åkgräsklipparen).
Söndag – tidig uppstigning som vanligt. Coffy annonserade att han var nödig redan 04.30. Fick blunda en stund till innan det var dags igen vid 05.30. Sen var de så här söta vänner på morgonen. Inte ofta det händer.
Vi eldade upp björkris, gamla brädor och annat skräp.
Micke rökte sik.
Frukost ute på verandan.
Konrad spanar efter skogsödlor som gillar att hålla till vid garaget. Det prasslar så spännande.
Somrigaste lunchen – Micke och jag fick midsommarfeeling. Matjesill, gräddfil, gräslök och kokta pärer plus varsin lättöl.
​Här ligger det nyrökta sikar och morrar. Gott så inihelskotta.