Ingen ordning!

Känns surt att behöva sitta inne och jobba när det är så fint och varmt väder. Micke fick ont i magen när vi kom hem och behövde gå till Per i hagen så jag tog med mig hundarna ut på långpromenad. Man skulle ju kunna tro att de skulle vara lugna och spaka när det är nästan + 28 grader men icke sa nicke. Den ena drar värre än den andra. Jag håller på att få spader men det hjälper ju inte.
När jag såg detta kom jag på att jag hade planerat att plocka granskott och göra granskottsirap. Hmm, när ska jag hinna det….
Mera flås och drag, de gillar inte heller när jag vill stanna och titta. Coffy aka Dikatorn är värst.
Konstigt att Coffy fortfarande har vinterkostymen på sig. Pälsen är hur tjock och tät som helst,
​När vi hade gått hela rundan och var nästan framme vid brevlådorna och hundarna ville bada i bäcken fick jag syn på en älg vid skogsbrynet. Typiskt att jag bara hade mobilen, blir ju inga fina bilder med den.