Fler som fäller!

Ja det är inte bara Konrad som fäller nåt vansinnigt. Räven som dök upp igår kväll är visst mitt i värsta fällningen. Ingen fin päls här inte men säkert skönt att bli av med vinterkostymen.
Det var för ovanlighetens skull Konrad som fick syn på räven. Jag höll på att slumra till på bäddsoffan i kammaren när han började skälla. Var ute och åt med jobbarkompisarna igår efter jobbet. Vi hade vår sedvanliga säsongsavslutning. Valde O´Learys eftersom det är så mysigt att sitta ute där.
Blev inte särskilt sent, Micke och killarna kom och hämtade mig, svårt att ta sig hem annars. Blir för dyrt med taxi. Provade en Aperol Spritz men blev jätte besviken, tyckte den mest smakade vatten. Sen blev det alkoholfri öl till maten.
Skatorna och björktrastarna var som tusan efter räven så den skyndade vidare in i skogen.
Stenknäckhanen fortsätter att dyka upp, nu flera gånger om dagen och i kväll vågade han sig t o m upp på “bruna lådan”. Har annars bara ätit frön från backen.
Jag har hållit mig inne och gjort en välbehövlig städning av nedervåningen. Eftersom vi verkligen behöver regn passade jag på att tvätta fönstren också, det brukar ju bli regn då men undrar om vi har sån tur nu.
Micke har hållit igång ute nästan hela dagen med än det ena och än det andra. Fått en massa gjort. Jag blir mest grinig för det kommer mygg, knott och broms hela tiden. Får aldrig vara i fred.
En av ekorrarna i kvällssolen.
Gick en promenad med stavar på eftermiddagen. Ischiasen börjar släppa nu känns det som men törs inte ta ut något i förskott.