Bland mygg och broms!

Äntligen har det börjat släppa med ischiasvärken så att jag kan gå igen. Skönt att kunna gå kvällspromenaden med killarna i det varma sommarvädret. Gick upp till Tron så att killarna skulle kunna få doppa sig lite.
Varken Coffy eller Konrad är några badpojkar men Coffy ville som vanligt kasta sig ner i vattnet och blöta ben och mage. Konrad skulle mesa på så jag knuffade ner honom i vattnet så att han också skulle få svalka sig lite. När han väl var i vattnet tyckte han att det var skönt.
Underbart vackert men det måste komma regn snart.
Konrad, lill-gubben, är varm och flämtar innan jag fick i honom i vattnet. På vägen upp mot Tron tog det stopp på ett ställe. Konrad fick vittring på något i ett buskage. Hörde prassel som att det var något som rörde sig därinne. Lite småkusligt när man inte ser var det är och Konrad skällde som tusan. Fick med mig honom till sist för jag blev helt anfallen av mygg och broms.
På hemvägen fastnade hundarna i vår granne Maltes lilla dike. Det var något som plaskade till och sen var det kört. Höll inte att få med mig killarna. Undrar vad det kan ha varit för något.
​Hemma igen och jag passade på att ha lite pälsvård innan hundarna fick komma in.