Extraknäck, vilda blommor och ogräspesto!

Idag har vi mulet men något riktigt regn vill det aldrig komma. Bara smådroppar lite grann, vi skulle behöva få en ordentlig rotblöta. På radion sa man att det är “De vilda blommornas dag idag”. Blommar gör det för fullt men mycket har redan blommat över.
Nu ser man stenknäck nästan varje gång vi tittar ut genom fönstret. Har tappat kollen på hur många det kan röra sig om men några extraknäckar är det allt.
Skönt att vara inne och ta det lugnt, inte känna någon stress över att solen skiner och att man måste vara ute. Vi har dammsugit i alla fall, massor av hundhår över allt. Kommer nog vara fullt igen om ett par timmar eftersom de fäller för fullt nu killarna.
tade ett recept i Leva & Bo-tidningen på kirskålspesto. Vi har hur mycket kirskål som helst så vi passade på att göra lite, ska testa till torskryggen i kväll.
Coffy tuggar tuggben
​Konrad hoppar alltid upp i “hundsoffan” när han ska tugga ben.