Fotbolls-VM!

Fotbolls-VM är viktig för många Jösses vilken uppståndelse och vilka förväntningar det var idag på jobbet när Sverige skulle spela sin första match mot Syd-Korea. Själv är jag helt ointresserad av fotboll men man vet aldrig, kanske rycks jag med i VM-yran. Särskilt när Viktor & Samir sjunger “Put your hands up för Sverige”. Hörde den låten i morse när jag klev ur duschen och blev på riktigt bra humör trots att det var måndag morgon.
Behövde sen bara komma till jobbet och ta första samtalet som handlade om Windows 10-piloten och samtal nr 2 som gällde Anteckningsbok i One Note, dela med kollegor via One Drive så åkte mungiporna ner och dagen var förstörd.
Nåja jag är inte den som är sur någon längre stund. Resten av dagen flöt på bra utan större incidenter och missöden. Åt lite rostat bröd med kirskålspesto och Taco-rester till kvällsmat, gick sen ut med killarna på långpromenad i det fina kvällsvädret.
Här verkar en jätte-bäver har varit framme eller så är det gnag från i vintras när snön låg djup.
Blev många lukt och kiss-stopp. Jag hade garderat mig med tunn jacka men glömde att en bit av benen var bara så där samlades myggorna. Gick inte att stå stilla någon längre stund,