Stressad!

Vaknade vid halv 1-tiden i natt av att Konrad lät så konstigt. Coffy hade redan hoppat ur sängen, sprungit ner och öppnat skjutdörren till köket och låg i fönstret i kammaren. Tackar verkligen min arbetsgivare för möjligheten att kunna jobba hemma ibland. Ville inte lämna Konrad i hundgården när jag inte riktigt visste hur han mådde.
Coffy la sig på sin vanliga plats, under skrivbordet, vid mina fötter. Ganska mysigt när jag sitter och svarar.
Min lilla älskade Konrad, blev så orolig i natt när det han fick nåt konstigt anfall. Kan inte riktigt beskriva hur det lät men det var som någon blandning mellan inåtdragningar och hosta. Lugnade sig efter kanske 45 minuter så vi kunde sova vidare. Sedan har allt varit OK.
Killarna fick vara inne med mig fram till min lunch, sen gick jag ut med dom en sväng och eftersom allt var lugnt och vädret bra så fick de vara i hundgården resten av dagen. Brukar bli lite stojigt och det funkar inte när jag ska prata i telefon.
Har känt mig jävulskt stressad idag, suttit med hjärtklappning och stressvettningar hela dagen. Har ringt jätte mycket, krångliga samtal och frågeställningar. Var tvungen att gå ut med hundarna på långpromenad så fort jag stämplat ut för att försöka stressa ner. Började grina halvvägs upp i skogen. Så skönt att slippa jobba några veckor nu och kunna pyssla med något annat.
Roar mig med att öva på manuella inställningar på kameran. Här blev dt bråk om bästa platsen vid fågelmatningen. Talgoxen tittar på medan grönfinken och domherrehanen gör upp.
Grönfinken vann sittpinnen och domherrehanen fick ge sig.
​Önskar alla en härlig midsommarhelg. Vi har inte planerat något så vi får se vad vi hittar på.