Torka!

Inte lika kul att komma hem trots att rallarrosen blommar ovanligt mycket och vackert i år. Tog en sväng till skogen för att kolla om det fanns hjortron men de var inte färdiga ännu.
Den eviga torkan och hettan gör oss oroliga. Vi får ju vatten från en källa, vad gör vi om vattnet tar slut. Försöker använda så lite vatten som möjligt, t ex spolar vi inte varje gång vi går på toa. Har inte köpt några blommor och planterat i krukor för dom måste ju vattnas. Bilen och husvagnen kan vi inte tvätta hemma.
Våra goa och glada grannar låter bönder komma och slå lägderna för att få mat till sina djur. Hos mig och Micke finns det tyvärr inget att slå, vi har bara älgört och rallarros där jag inte har klippt och mitt i finns ett dike samt gamla trästockar som tidigare ägare har lämnat kvar.
Brunt och fult. Det var många år sedan jag var med om något liknande.
Där björkarna skuggar är det lite grönt men sorkarna förstörde gräsmattorna i vinter så det känns som det mest växer maskrosor och tistlar.
Buskar och träd börjar sloka i brist på vatten. Slänten är helt sönderbränd.
Lite kvällsgrönska.
​En bivråk kom på besök innan vi skulle fara ner till Gnarp och hämta hem killarna från Djurkollo.