Morgonstund!

Vi har inte fällt ihop bäddsoffan trots att Jakob, Tanja och Tuva har rest hem. Det är mysigt att ha soffan som en stor divan där vi alla får plats och jag kan gå ner och lägga mig på natten.
I natt var det dags igen. Jag begriper inte att det ALLTID ska vara något med Coffy. Märkte redan innan vi gick och la oss att han var extra uppe i varv, han följde heller inte med upp i sovrummet när vi andra kröp ner. Vaknade mitt i natten av hans raspande när han vankade fram och tillbaka nere i hallen. Blev helt matt, kolsvart var det ute, pannlampan funkade inte, batterierna var slut. Ingen höjdare att gå ut i mörkret och inte se något. Fick gå en bra bit innan han bajsade, såg ju inget men hörde att han var lös i magen. Hade sen svårt att somna om och strax efter kl 02 var det dags igen. Var inte på något vidare humör när det var dags att kliva upp i morse för att jobba.
Längtar tillbaka till Norr och Lofoten, la min snäckfynd från stranden i Rystad i den fina ljuslyktan jag fick av Maud, Tanja och Jakob – inköpt på Gotland. Den fina duken köpte jag i en butik på Norra Berget.
Min lilla fina Konrad som haft bra aptit på sista tiden och nu äntligen kommit upp i 10 kg.
Men han gillar inte när matte håller på med kameran.
Vårt “olycksbarn” Coffy – nu har analsäcksinflammationen (hålet) läkt igen fint. Läste på bipacksedeln till Rimadyl att just en av biverkningar var diarré och aptitlöshet så nu får inte Coffy några fler tabletter. Han har ju ätit i nästan 20 dagar.
Solrosorna som växer nedanför fågelfröautomaterna växer och frodas. Tänk va bra om jag kunde vara självförsörjande men då skulle jag nog behöva ha stora fält.
Några solrosor har fått knoppar.
Några äpplen verkar det bli i år.
Ensam kråka håller utkik.
Slängde ut matrester i går kväll, i morse dök den här filuren upp. Ser ut som en korpunge.
​Den är inte helt svart, ser brun och fläckig ut.