Mamma, pappa, barn!

Såg lite gulligt ut när jag tittade ut genom fönstret och såg att hela familjen Domherre satt vid den “bruna lådan”. Har bara sett en unge sen vi kom hem från semestern.

Idag blev det varmt igen men inne på jobbet var det som vanligt iskallt. Får extra mycket problem med knäna när jag måste sitta stilla hela tiden och det samtidigt är kallt och dragit. Matsalen har fortfarande semesterstängt så det blev lunch på Sibylla, då räcker det inte 30 minuter utan det blir till att flexa.
​Många tankar började snurra i skallen när vi fick veta att det startat en skogsbrand bara några kilometer från vårt hus på eftermiddagen. Man hinner fundera mycket, tänka på evakuering och vad man i så fall skulle hinna ta med sig. Tack och lov verkar man ha fått bukt på branden, vi kände röklukt när vi kom hem från jobbet, såg och hörde helikoptern som vattenbombade.

Gick långpromenad med killarna så Micke fick skjuta in sin bössa i lugn och ro efter att ha bytt pipa. Hundarna blir stolliga annars och tror att de ska få fara till skogs när bössorna kommer fram.
Hamnade i en järpflock och skrämde iväg ett par tjädertuppar så det blev livat värre på promenaden och jag var genomblöt av svett när vi kom hem.