Ja men skål då!

Så var det äntligen fredag och jag trodde aldrig att den här arbetsdagen skulle ta slut. Usch vad det har ringt – hela veckan. Micke har åkt iväg med Konrad för att gå jaktprov i helgen så jag åt middag med Coffy som inte var något vidare sällskap. Han surade för att husse åkt iväg och skulle inte äta. Själv fixade jag till en omelett med purjolök som jag åt med tomater och lite cashewnötter och till det en folköl.
Efter maten passade jag på att göra något av det tråkigaste jag vet. Jag gjorde rent i kylskåpet. Det var verkligen aptråkigt men välbehövligt. Sen kvällspromenad med Coffy som var helt upp i hejsan. Satte honom i hundgården när vi kom hem och körde ut med gräsklipparen. Men det fick bara bli storlägdan, resten får vänta tills i morgon eller söndag.
Lite vardagsdramatik hemma i Västerbränslan blir det när sparvhöken dyker upp som gubben i lådan.
Småfåglarna var ju inte så glada men såg ingen som fick sätta livet till denna gång.
Det är ändå något speciellt med rovfåglar, de är extra roliga att fota.
​Ha en skön och härlig fredag kväll. Tror jag ska lägga mig framför TV:n, det var länge sedan.