Ensam hemma!

När jag klev upp igår morse satt Sparvhöken mitt i fågelmatningen. Den har tuffat till sig och nu blivit riktigt närgången.
Inte en småfågel eller ekorre så långt ögat kunde nå.
När kusten var klar vågade dom sig fram igen, domherrarna kom först. Eftersom jag för första gången i livet har matat hela sommaren har flera solrosfrön som hamnat på backen självsått sig och börjar nu blomma så fint och lyser upp i augustiträdgården.
Det har blivit en liten solrosdjungel under fröautomaterna.
Storstädade nedervåningen och möblerade om lite. Tyckte det blev fint, får väl se vad Micke säger när han kommer hem.
Blåste upp nåt vansinnigt så flera äpplen från vårt lilla träd ramlade i backen. Vet inte vad vi gör för fel men vi lyckas visst aldrig köpa äppelträd med goda äpplen. Smakade men de var mjöliga och tråkiga.
Blev jätte bra med skomakarlampan som Micke skickat efter och nu satt upp i taket ovanför rullbordet.
Från andra hållet och med Coffys matskål på golvet full med mat. Han surar och deppar över att husse har åkt iväg utan honom och bara tagit med sig Konrad.
​Tydligen var det populärt att jag klippte gräset nere på lägdan för plötsligt var där fullt av gulärlor. De är så fina tycker jag men man får inte se dom så ofta. Brukar komma någon enstaka i slutet av sommaren.