Två ettor!

Konrad har ju varit iväg på jaktprov i helgen med Micke (husse). Det första jaktprovet gick han redan i torsdags då Micke anmält Konrad till ett sk rörligt prov. Tyvärr var det alldeles för torrt i skogen så på den rundan fast det knappast några skogsfåglar trots att Konrad jobbade på som en tok. Provet slutade på en 3:e plats. (korrigering det heter inte tredje plats det heter ett 3.e pris, blir tokigt ibland när man har bråttom) 🙂

I helgen var det dags för SSF Medelpads utlysta prov och Konrad var anmält till 2 st (ett på lördag och ett på söndag). Bägge proven resulterade i 1:or så nu är det bara en 1:a kvar så kan Konrad titulera sig jaktchampion. Inte illa alls.
Resultat listan finns här på hemsidan

http://www.ssf-medelpad.se/
Att vara ensam hemma med Coffy är en utmaning, han är inte den lättaste hunden att ha att göra med. I kväll får han i alla fall ett par timmar i skogen med husse medan Konrad är hemma och vilar.