Livet rullar vidare!

Livet rullar vidare. På tok för snabbt känns det som, jag hinner inte med. Idag är det premiär för skogsfågeljakten. En riktig höjdpunkt för oss som jagar med skällande fågelhund. Vi brukar åka upp med husvagnen så vi är på plats premiärdagens morgon men nu har vi bytt husvagn och den nya har inga solceller så vi kan inte stå med den på jaktområdet.
Således startade vi Skogsfågeljakten 2018 hemma i Västergård men det gick åt skogen för både mig och Micke. Coffy sprang sin egen väg och gjorde illa sig. Sprang tillbaka till bilen och stod där och skällde. Jag blev sur och undrade vad det var frågan om. Stod och väntade på honom i nästan en timme medan han sprang och rotade runt. Blev inga fåglar hittade där inte.

Tyckte jag såg att han haltade när jag kom fram till bilen. Det var bara att öppna bakluckan så han kunde hoppa in och sen fara hem. Det visade sig att han gjort illa sig på sporren på ena frambenet så nu blir det ingen jakt för Coffy på några dagar.

Konrad markerade fel, Micke stötte upp fåglar och skärmde bort en orrhöna. Platt fall på Årets viktigaste dag!
Coffy deppar.
Förra helgen när jag och Coffy var ensamma hemma och jag trodde vi skulle få en lugn kvällspromenad men det var en tjädertupp och två tjäderhönor på vägen och Coffy blev galen så klart.
När vi var ensamma förra helgen och sov tillsammans i bäddsoffan nere i kammaren.
Spetskudde = Det regnade ute och vi arbetade hemifrån.
Igår kväll, vi firade inne i vagnen med varsin whisky innan åskvädret brakade lös. Nyare vagn från 2024 (Kabe) och den gamla blev såld på nolltid.
Är helt förälskad och vill bo i vagnen hela tiden.
Golvvärme och mysbelysning.
​”Jag är en akrobat” – ekorrar är för jäkliga på att komma åt solrosfrön.