Söndagsmys!

Igår var det bara +2 grader ute när jag klev upp, kändes kallt inne så jag tände första brasan i vedspisen för säsongen. Så mysigt när det brinner och man känner hur värmen sprider sig i köket. Rastade hundarna och satte på kaffe.
Konrad ville inte äta frukost och Coffy la sig tillrätta i fönstret och spanade.
Sen stack Micke iväg med Konrad på en jakttur och jag körde röjsågen med treudd längs vår lilla väg endast iklädd löpartajts. Så himla dumt av mig eftersom en stor sten sprätte upp på ena benet så det blev en stor bula och jag blev helt yr och illamående av smärtan.
På eftermiddagen var det 3-årskalas. Mickes barnbarn Jackson firades ordentligt.
När vi kom hem ösregnade det och vi bestämde oss för att tillbringa resten av kvällen och natten i husvagnen. Micke funderar på hur han ska få igång ugnen för första gången.
Premiärmat i Kaben – varma mackor och varsitt glas rött.
Konrad var förstås sugen.
Coffy låg bredvid mig.
ätte mysigt att sova i vagnen, hundarna trivs och verkar tycka att Kaben är som en stor hundkoja.
Idag for vi iväg upp till Viksjö och jagade men det är inget att orda om. Coffy och jag hittade inga fåglar alls. Coffys klosår gick upp igen. Micke klantade bort en tjädertupp. Ja ja, nya tag brukar man säga men det vette fan. Känner mig less. Dagens roligaste var en flock kungsfåglar som kom till mig när Coffy var ute på sök men jag hade ingen kamera med mig.