En tur!

I helgen har vi varit nere i Täby kyrkby. Hugo fyllde 7 år i fredags så vi jobbade bara halva dagen och drog iväg när Micke var klar med sitt telefonmöte.
Är jätte glad att det gick så bra med hundarna den här gången. Coffy spårade inte ur en endaste gång och vi fick sova på nätterna. Riktigt bra sov jag eftersom vi fick sova i Marcus och Annas säng som kändes superlyxig och med skön madrass.
När killarna hörde grannhunden skälla utanför fick dom lite problem men jag drog upp persiennerna så de kunde kika lite.
Efter kalaset for vi en sväng till mamma och pappa i Kungsängen. Bjöd dom på pizza och fick kämpa för att inte bli för ledsen. Är så konstigt att se ens mamma stå helt villrådig och inte komma ihåg saker och ting.
Konrad under köksbordet, hoppas på att det ska trilla ner något gott.
Marcus gosar med Coffy. Så mysigt att få vara lite farmor och hänga med Hugo och Axel. Axel pratar jätte mycket nu och var inte blyg längre. Han har också slutat med blöja på natten nu, duktiga killen. Kändes ledsamt att säga Hej Då och åka hem. 
Blev en stunds valvaka på kvällen men kröp i säng vanlig tid för att orka upp och jobba som vanligt.