Fin present!

Det låg en försenad 60-årspresent på mitt skrivbord när jag kom till jobbet i morse. Ville inte öppna paketet då så jag la in det i mitt skåp. Först svara i telefon, sen utbildning hela eftermiddagen.
Kom hem sent men skyndade mig då att öppna paketet.
Tusen tack Ingela för de fina djurhängarna, nu ska vi bara klura ut vart vi ska sätta upp dom någonstans.
Hann nästan bara hem så började det regna. Har ont i huvudet, vet inte om det beror på vädret eller flera timmars utbildning i Anywhere 365 Snapper på Engelska. Kanske t o m beror på utgången av valet.
Konrad spanar på ekorre.
Mysigt när man kan börja tända ljus inne.
Konrad – förväntansfull – trodde att matte hade något gott att bjussa på.
Besvikelsen när det gick upp för honom att det inte fanns något smaskigt.
Blir nog att krypa tidigt i säng, i morgon väntar en jobbig dag.