Ö-vik tur och retur!

Så var det då dags för mig att fara upp till Ö-viks Sjukhus för röntgen och läkarbesök. Det är märkligt hur sjukvården fungerar i Västernorrland. Det är ju inte precis nästgårds att behöva åka till Örnsköldsvik men men remiss hade skickats dit upp i alla fall och det är länge sedan.
Alltid nervöst med läkarbesök.
Först var det röntgen av vänstra knän 11.30, hade sen tid hos läkaren kl 1300. Vi stack ner till Max och käkade sen en tur till Granngården för att köpa hundmat och fågelfrö. Sen tillbaka till sjukhuset och vänta på min tur. Fick träffa en jätte bra läkare så drog öronen åt sig när han hörde att jag inte var bra i det högra knät efter protesoperationen. Röntgenbilderna visade på kraftig artros vilket jag förstått men nu blir det inte op i första taget. Ska istället få prova ett knäskydd och sen är det trädning som gäller. För det krävs det en massa disciplin och att jag verkligen stålsätter mig. Fick innan vi for hem göra röntgen av protesknät för att se om det syns något varför jag har så satans ont.
​På hemvägen stannade vi till vid Dockstabaren och tog en fika. 90 spänn kostade det. Helt sjukt för 2 kaffe och 2 dammsugare men gott var det.